sâmbătă, 26 septembrie 2009

Braila, oras cocalaresc.

Bun(toate sunt bune la mine), sa postam ceva nou pe aici.

Cand nu ai ce sa faci normal ca mintea ta incepe sa se consume, si te gandesti sa te faci coca cu freza de emo. Azi am iesit si am vazut foarte multe specimene.

Prima categorie: umbla in grupuri galagioase sau foarte galagioase, se imbraca de la un 38 si isi lipesc adidas, nike, puma pe toate lucrurile, pana si creierul cred ca le devine adidas, asculta niste sunete grotesti numite manele, lipsite de orice noima sau bun gust si nu in ultimul rand isi toarna tot tubul de gel la un leu in cap. Apoi ies pe strada si se dau cu o tona de parfum ieftin, dar uita de inventia care nu ii mai face sa puta(asa de tare), numite deodorant.
Unul il impinge pe altul in persoane ce sunt mai normale si care poarta skate-shoesh/converse, lucruri care devin pentru ei ceva asemanator extraterestilor.
Continuam, dupa faza de manifestare al creierului, incep sa deschida gura, spunand: "ce faci ba?" Foarte bine ba le-as raspunde eu.

Categoria a doua: sunt mai timizi si in majoritatea cazurilor sunt un fel de "aspiranti" la look-ul suprem de cocalar emo. Porta haine de pe piata pe care scrie adidas sau nike, dar nu reusesc sa se transforme total in acele specimene carora le lipseste inteligenta. Din punctul meu de vedere, e un lucru mai bun, dar ei considera asta ceva cu care sa se rusineze, asa ca se grupeaza cate doi si incep sa colinde zonele populate pentru a se informa.
In majoritatea cazurilor, aspirantul la titlul de cocalar emo, iti arunca priviri ciudate in care se citeste clar nevoie de atentie.
Eu i-as duce la un magazin de unde sa invete sa se imbrace.

Ultima categorie: putin din fiecare.
Cei care arata ca toate natiile, numai normali nu. La prima vedere sunt destul de pasnici, dar dupa un studiu mai atent al camasii bagate in pantalonii, blugilor albiti in unele locuri si adidasii pe care scrie mare cat o zi de post, nike, vei observa asemanarea dintre ei si prima categorie. De cele mai multe ori umbla cu o singura mana in buzunar si daca nu reusesc sa isi cumpere adidasi la reducere, folosesc papuci sau pantofi cu botul mai lung de 30 cm.
Isi balangane mana care nu e in buzunar pe langa corp si picioarele se misca de parca individul ar fi beat. E destul de bine sa-l ignori. Acesta vine la tine si te intreaba incercand sa para interesant. Se aseaza langa tine pe banca unde stai si incepe: "Te cunosc de undeva. De unde te stiu?"
La dovada de prostie ridicata de langa tine, picioarele reactioneaza mai repede decat creierul si pleci de acolo, asta e cea mai buna solutie.


Unii cred ca nu ai cum sa traiesti in acelasi oras cu ei, solutiile sunt multiple. Fie iti schimbi stilul si muzica, ii ignori sau incepi sa te bati cu ei. A doua optiune e cea mai des utilizata si da roade.
Recomand tuturor un studiu atent pentru observarea gradului de incultura al acestor specimene.

2 comentarii:

  1. :D
    scrisesem si eu o chestie din asta demuuuuult .
    amu am cu pitipoancele ce am :-??
    oricum. they're everywhere :-s :(
    to bad :|
    ironic blogu' :>

    RăspundețiȘtergere
  2. specimene:>
    =))
    eu le spun "fasolari"
    :-??
    in fine:D
    cum spune si tipul\tipa de mai sus
    "they're everywhere"

    RăspundețiȘtergere