sâmbătă, 24 octombrie 2009

Ce naiba?!

Am citit la Bloody Mary un articol in care scria ca niste ratati de la o nunta au venit sa faca poze in parc, am zis ca aia sunt mai cretini de felul lor, dar incep sa cred ca asta e un lucru care se raspandeste mai repede decat pitiponcismul.
Eram sambata trecuta in drum spre teatru(ma duceam sa vad Pescarusul, deci nu Omul perna sau altceva cu injuraturi). Asa, si trec eu printr-un fel de parc din fata teatrului, si ce vad?:) Niste cretini care se chinuiau sa faca poze, nu de alta, mai batea si un vant, de cred ca in poze aratau ca niste...Deci, cum naiba, tu om intreg la minte(sau asa se presupune) te gandesti sa vii in parc sa faci poze? Da' bine ca nu te duci in curte la unu' ca sa ai tu poze inspirate!
Si nu e prima faza de genul pe care o vad, pe faleza daca nu vad o nunta cand ma duc afara, e eveniment mare, inseamna ca era prea frig afara si au degerat asteptand naibii acolo. In final, nu stiu ce sa mai cred despre oamenii astia, si oare ce rahat vor mai ajunge sa inventeze romanii? Ma consider norocoasa ca nu am vazut si mai rau de atat, sunt cazuri mult mai grave.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu